Zet druk op Israël, teken de petitie

Israël schendt het internationaal recht en de grondrechten van de Palestijnen. De extreemrechtse regering van Israël zet haar kolonisatie gewoon voort en begaat daarbij misdaden, met de stilzwijgende medeplichtigheid van de westerse landen.

Erger nog: België voert handel met Israël alsof er niks aan de hand is. De drie gewesten van ons land organiseren ook geregeld handelsmissies om hun betrekkingen met Israël te versterken.

Daarom vraagt de PVDA:

  • geen handelsmissies meer naar Israël
  • de onmiddellijke sluiting van de Belgische handelsbureaus in Tel Aviv
  • een boycot op producten uit Israël

De PVDA steunt de internationale BDS-campagne (boycot, desinvestering, sancties). Meer info op: https://bdsmovement.net/

125 ondertekenaars, op naar 250!

Teken jij ook?

Velden met een * zijn verplicht.

Door deze petitie te ondertekenen verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Volg de PVDA op de voet