1 mei is voor ons geen gewone verlofdag maar een strijddag: om op straat te komen voor hogere lonen, beter pensioenen en eerlijke belastingen. Afspraak om 10u aan het Zuid!

25 dagen voor de verkiezingen willen we in Gent met een groot PVDA blok deelnemen aan de 1 mei optocht. Zo tonen we dat de PVDA groeit, dat de PVDA eraan komt en dat we klaar zijn om over de kiesdrempel te springen. We maken 2 hoofdeisen zichtbaar op een leuke en creatieve manier.

1. We halen onze poetsvrouwen en mannen terug van stal. “Het wordt tijd dat de multinational meer belastingen betaalt dan de poetsvrouw.” We gaan voor eerlijke belastingen. Wie trekt zijn schort aan en zingt ons eerlijke belastingen lied?

2. We zetten onze ambitie voor gratis openbaar vervoer in Gent in de kijker met een heuse klimaatdraak/trein. We vervangen de drakenkop door een trein en slingeren ons door de Gentse straten.

3. Natuurlijk zal ons fenomenaal sociaal blok niet kunnen ontbreken met onze kandidaten voor het Vlaams en federaal parlement in Oost-Vlaanderen.

Op 1 mei laten we onze stemmen luid horen in de Gentse straten. Afspraak om 10u aan het Zuid!

Kom jij zelf naar 1 mei?
Kom je mee knutselen aan de drakentrein?
Kom je het eerlijke belastingenlied inoefenen?
Breng je nog mensen mee?
Laat het ons zeker weten. Mail naar Kasper.libeert@gmail.com

Samen maken we er een strijdbare, gezellige, ludieke maar vooral #fenomenaalsociale eerste mei van!

P.s. Voetbalfans maak jullie geen zorgen: de stoet komt op tijd aan op de Vrijdagsmarkt zodat je daarna nog kunt afzakken naar het Sint Pietersplein om de bekermatch op een groot scherm te volgen.

Facebook

WANNEER
1 mei 2019 om 10u00 - 13u00
WAAR
Woodrow Wilsonplein
Woodrow Wilsonplein
Gent 9000
Belgium
Google map en route

Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

We hebben jouw steun nodig