• Verkiezingsavond PVDA Limburg

  zondag 26 mei 2019 om 16u00
  Katarinazaal in Hasselt, Belgium
  Beleef samen met de #PVDA deze spannende #verkiezingsavond met de kiesresultaten vers van de pers. We sluiten de campagne samen met kandidaten, medewerkers en sympathisanten feestelijk en in schoonheid af. Iedereen welkom vanaf 16u! #fenomenaalsociaal
 • Verkiezingsavond PVDA Vlaams-Brabant

  zondag 26 mei 2019 om 16u00
  Don Boscosentrum in Kessel-lo, Belgium

  In de laatste week voor de verkiezingen zetten we alles op alles om stem per stem te winnen, persoon per persoon te overtuigen voor de PVDA te stemmen. Het afgelopen weekend stromen de stembeloften binnen en dat is enthousiasmerend.

  Onze campagne stopt niet nu zaterdag, op zondag willen we ook de resultaten nauwgezet opvolgen samen met onze vele medewerkers.

  Dus komen we samen in Don Bosco in Kessel-Lo, Ortolanenstraat 6. Van 16u tot 22u maken we er een ontspannende afsluiter van de kiescampagne van en genieten we samen van de hopelijk mooie kiesresultaten voor onze partij.

  Vanaf 17u: drank, hapjes, soepen met brood
  Toespraken om 19u: lijsttrekkers Bea Knaepen en Sander Vandecapelle

  Facebook

 • Verkiezingsavond PVDA West-Vlaanderen

  zondag 26 mei 2019 om 16u00
  Club de B in Torhout, Belgium

  Op 26 mei komen wij met de PVDA leden en sympathisanten van West-Vlaanderen in Torhout samen om met een hapje en een drankje te kijken naar de verkiezingsresultaten en kunnen we hopelijk vieren op onze doorbraak in Vlaanderen.
  Om zeker te zijn dat we genoeg natjes en droogjes voorzien op deze avond vragen we jullie om in te schrijven via deze link: https://west-vlaanderen.pvda.be/verkiezingsavond_pvda_west_vlaanderen_2019

  Facebook

 • Verkiezingsavond PVDA Antwerpen

  zondag 26 mei 2019 om 17u00
  Ampere in Antwerpen, Belgium

  Beleef samen met de PVDA deze spannende avond met resultaten vers van de pers en live reacties van onze kopstukken.
  Iedereen is welkom vanaf 17u. We zorgen voor een spannende en sfeervolle avond met de kandidaten, campagnevoerders en sympathisanten. De bar zal de hele avond open zijn en er zijn ook snacks te verkrijgen.
  Locatie en bereikbaarheid: Zaal Ampère ligt onder de treinsporen tussen stations Antwerpen Centraal en Berchem, tegenover de Jacob Jacobsstraat. Er is een grote fietsenstalling, premetrostation Plantin (lijnen 2, 6, 9 en 15) en station Antwerpen Centraal zijn vlakbij en betalend parkeren kan onder het Kievitsplein.

  Laat weten dat je komt.

  Facebook

 • Verkiezingsavond PVDA Oost-Vlaanderen

  zondag 26 mei 2019 om 18u00
  Loods 25 in Gent, Belgium
 • Verkiezingsavond PVDA Brussel

  zondag 26 mei 2019 om 18u00 tot 27 mei 2019 om 1u00
  La Bodega in Molenbeek, Belgium
  Kom de overwinning van authentiek links vieren: voor Europa en voor de federale en regionale parlementen.
  Afspraak om 18u in 'La Bodega' voor een onvergetelijke avond. Spread the word!

Dit is jouw beweging