“We leven in bijzondere tijden.” Terugkijkend op het voorbije jaar, is dat het minste wat we kunnen zeggen. Maar we blikken ook graag vooruit. En waar kan dat deze tijd beter dan op onze nieuwjaarsrecepties?

2018 was het jaar waarin de PVDA haar aantal lokale mandatarissen meer dan verdriedubbelde. Liefst 169 verkozenen legden ondertussen de eed af in gemeente- en provincieraden over heel het land. Authentiek links krijgt zo een stevige verankering in heel wat centrumsteden en gemeenten. Daar heffen we graag het glas op.

Het voorbije jaar toonde de “regering van de schande” zich opnieuw vastberaden om onverminderd door te zetten op haar koers van sociale afbraak enerzijds en privileges voor het establishment anderzijds. Maar ze kreeg ook te maken met een niet aflatende sociale strijd die heel wat opmerkelijke successen noteerde. Op de strijdvaardigheid en het succes willen we graag klinken.

Er ligt een belangrijk en uitdagend 2019 voor ons. Een jaar dat van start gaat met een nieuwe verkiezingsstrijd. We willen ook in het parlement verder doorbreken en onze fractie versterken met onder meer Peter Mertens. We drinken alvast op een nieuwe overwinning.

Aan het eind van het voorbije jaar trakteerde de politieke elite ons nog op een beschamend circus. Dat spel spelen we niet mee. Wij zullen campagne voeren rond thema’s die er écht toe doen: betere lonen, goede werkomstandigheden, pensioenen, gratis openbaar vervoer, consequente klimaatmaatregelen … Dat zijn de thema’s waar mensen van wakker liggen, zoals het sociale verzet van onder meer de gele hesjes aantoont.

De PVDA nodigt je graag uit op een van haar recepties om samen dit spannende nieuwe jaar en een nieuwe verkiezingscampagne in te zetten.

Aalst | Vrijdag 1 februari om 18 uur 30 | Feestzaal ABVV, Houtmarkt 1, 9300 Aalst | Meer info op Facebook

We wensen jou en al wie je dierbaar is graag een gelukkig, gezond en solidair 2019. Om het nieuwe jaar samen feestelijk in
te zetten nodigen we je van harte uit op onze nieuwjaarsreceptie. Op vrijdag 1 februari ben je vanaf 18.30 welkom in de feestzaal van het ABVV (tweede verdieping), Houtmarkt 1 te Aalst.

We hebben nogal wat voor jullie in petto:

Tom De Meester, kersvers PVDA-gemeenteraadslid in Gent, trapt de verkiezingscampagne op gang.

Line De Witte, Leuvens gemeenteraadslid voor de PVDA, steekt het verzet tegen het CETA-vrijhandelsakkoord in Aalst een hart onder de riem.

Alexander Van Ransbeeck, voorzitter van PVDA Aalst, laat jullie kennis maken met de Aalsterse PVDA.

We trakteren jullie graag op een streepje muziek, een natje en een droogje. Laat je wel even weten met hoeveel personen je komt? Graag inschrijven via e-mail: oost-vlaanderen@pvda.be of SMS: 0474 29 87 11.

Tot binnenkort!

WANNEER
1 februari 2019 om 18u30 - 23u00
WAAR
Feestzaal ABVV
Houtmarkt 1
Aalst 9300
Belgium
Google map en route

Kom je?


Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

We hebben jouw steun nodig