Kolonisatie van de Westelijke Jordaanoever en Oost-Jeruzalem, blokkade van Gaza, apartheidspolitiek ... De staat Israël schendt systematisch het internationaal recht en de grondrechten van de Palestijnen. Wat in Palestina gebeurt, is geen conflict tussen twee partijen, het is een illegale politiek van bezetting en kolonisatie.

Israël kan dat al decennialang ongestraft doen dankzij de steun van de Verenigde Staten en van de westerse regeringen.

Stop deze straffeloosheid. Het is tijd dat de Europese Unie en de Belgische regering stoppen met hun steun aan de Israëlische kolonisatiepolitiek, en economische en politieke sancties nemen. Te beginnen met het stopzetten van alle handelsmissies, het sluiten van de economische vertegenwoordiging in Israël en een onmiddellijk embargo op alle producten afkomstig uit de kolonies.

We willen geen woorden meer, maar daden.

Al onze solidariteit met het Palestijnse volk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In samenwerking met onze studentenbeweging Comac en jongerenbeweging RedFox.

38.531 ondertekenaars, op naar 50.000!

Teken jij ook?

Velden met een * zijn verplicht.

Door deze petitie te ondertekenen verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar [email protected], of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Volg de PVDA op de voet