(Foto: Shutterstock)

Beeld en video domineert de media vandaag. Wil jij helpen om onze politieke boodschappen op een visueel creatieve, laagdrempelige en persoonlijke manier bij ons doelpubliek te brengen? Ben je gepassioneerd door korte filmpjes en animaties? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken.

Op basis van een script werk je filmpjes en animaties uit voor Instagram, Facebook, YouTube, TikTok,.. Je doet suggesties hoe we scripts kunnen verbeteren en nog beter onze boodschap kunnen overbrengen in functie van het social netwerk waarvoor het bestemd is.

Wat verwachten we van jou?
• Creatief meedenken hoe we een verhaal in een goede video of animatie kunnen vertalen
• Je bent een social media addict: Facebook, Instagram, TikTok, YouTube,… Je voelt je als een vis in het water op Instagram en TikTok . Je laat je inspireren door social media.
• After Effects en/of première (of gelijkaardige software) hebben geen geheimen voor jou. Je hebt ook kennis van Photoshop.
• Je hebt basis design skills
• Je houdt van korte gebalde animaties en filmpjes maken
• Teamspeler
• Je spreekt vlot NL en begrijpt goed FR. (Voor FR omdraaien)
Pluspunten:
• Illustrator en professionele kennis van Adobe Illustrator

Je hart klopt links. Je volgt de actualiteit op de voet en je kan je vinden in de waarden van de PVDA. Je bent een social media freak en gepassioneerd door politiek. Social media zijn voor jou hét middel om de PVDA op de kaart te zetten.

Wat mag je van ons verwachten?
Een uitdagende job in een boeiende omgeving. Je komt terecht in een enthousiast team op de hoofdzetel van de PVDA in Brussel, in het hart van een sociaal geëngageerde, toekomstgerichte organisatie.

Goesting om erin te vliegen? Stuur voor 15 september een mailtje naar personeelsdienst@pvda.be met je motivatie, cv, portfolio en stel jezelf zo duidelijk en origineel mogelijk voor aan de hand van een video of animatie.


Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Volg de PVDA op de voet