We brengen de PVDA dichter bij jou en jou dichter bij de PVDA.!

Download onze app
Jos D'Haese en Peter Mertens

6 redenen om PVDA te stemmen

Weet je nog steeds niet op welke partij je moet stemmen op 9 juni? Heb je argumenten nodig om je vrienden en familie te overtuigen de knoop door te hakken? Er zijn genoeg redenen om PVDA te stemmen. Hier zijn er zes:
 

De PVDA komt op voor eerlijke belastingen en meer koopkracht. Wij strijden tegen de graaicultuur en willen een sociaal klimaatbeleid, geen pestbeleid. Samen zetten wij jouw prioriteiten hoog op de politieke agenda.

Veel mensen gaan PVDA stemmen, dat hoor je overal. We verdubbelen in de peilingen. PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw is één van de populairste politici. Nu komt het erop aan: op 9 juni hebben we ook écht jouw stem nodig.

De PVDA heeft de miljonairstaks hoog op de politieke agenda gezet. Onder onze druk overwegen ook andere partijen nu een vermogensbelasting. De PVDA trekt het debat naar links. Hoe groter wij worden, hoe meer we kunnen wegen.

Jos D’Haese is de populairste politicus bij jongeren. “Spraak- en smaakmaker in het Vlaams Parlement” volgens het Nieuwsblad en “één van de allerbeste” volksvertegenwoordigers. Jos durft te zeggen waar het op staat en legt de regering van Jan Jambon (N-VA) voortdurend het vuur aan de schenen.

Ben jij het ook beu dat jij altijd de rekening betaalt, terwijl de superrijken en grote multinationals buiten schot blijven? De PVDA zegt wat veel mensen denken en is een krachtig alternatief voor de Vivaldi-partijen en het rechtse blok van N-VA en Vlaams Belang.

Vooruit wil met de N-VA besturen en probeert de PVDA nu al uit te sluiten. Dat is ondemocratisch. Geef de PVDA jouw stem: hoe groter wij worden, hoe meer andere partijen naar ons moeten luisteren.

Stem jij ook PVDA? Laat het ons weten.