.

Een uniek festival aan zee waar solidariteit en diversiteit de sleutelwoorden zijn. Waar we feest vieren en inspiratie vinden voor de sociale strijd. Waar we samen bouwen aan de wereld zoals ze zou moeten zijn. Dat is ManiFiesta.

ManiFiesta heeft ook dit jaar weer topnamen op de affiche. Wat dacht je van Jeremy Corbyn (VK), of de Palestijnse verzetsstrijdster Ahed Tamimi, of Elke Kahr, de communistische burgemeester van Graz in Oostenrijk, of dichter bij huis auteur Tom Lanoye, die zijn nieuwe boek komt voorstellen?

De muziekliefhebbers komen aan hun trekken met het Brusselse hiphopcollectief STIKSTOF, Magic System, Postmen, Belgian Asociality...

Bekijk het volledige programma

Uiteraard zijn de PVDA-gezichten prominent aanwezig. Stel al je vragen aan PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw en aan algemeen secretaris Peter Mertens. Drink een glas met onze verkozenen en onze militanten, en ontdek onze nieuwste campagnes.

Om de batterijen vol op te laden voor de sociale strijd die eraan komt, zijn er debatten en ontmoetingen met vakbondsleiders uit de hele wereld die strijden voor de lonen en de koopkracht van de werkende klasse. ManiFiesta is ook de ontmoetingsplek voor iedereen die ijvert voor vrede en strijdt tegen de oorlogsstokers en oorlogsprofiteurs.

En dan zijn er nog debatten over klimaat, antifascisme, feminisme… en voldoende foodtrucks met gerechten uit de hele wereld om elke lekkerbek te doen watertanden. En er is uiteraard ook PioFiesta, waar de jongste bezoekers helemaal thuis zijn.

Kortom, een tweedaagse die je een boost geeft voor je engagement en je strijd, en die ook gewoon heel plezant is. Wees erbij, op 17 en 18 september in Oostende!

Koop hier je ticket