.

Ben je tussen 6 en 16 jaar jong? Hou je van spelen en ravotten met nieuwe vrienden uit alle hoeken van het land? En vind je het fijn om daarbij ook nog eens allerlei dingen te leren over onze wereld? Twijfel dan niet langer, het zomerkamp van de Pioniers is jouw ding!

Van 5 tot 12 juli en van 13 tot 20 juli trekken de Pioniers – de tofste jeugdbeweging van het land – naar Oostmalle voor een week vol plezier, natuur en solidariteit. Snel inschrijven is de boodschap, want er zijn redenen in overvloed om erbij te zijn. We geven er vijf:

1. Tweetalig!

Alle activiteiten doen we in het Frans én het Nederlands. Uniek. Zo maak je niet alleen vrienden over de taalgrens, maar leer je ook nog een woordje Frans. Taal hoeft geen barrière te zijn om te kunnen samenspelen.

2. Sociaal!

Samen winnen is veel leuker dan alleen. Samenwerken, rekening houden met elkaar, mekaar steunen, daar leggen we de nadruk op. Samen denken we ook na over wat er allemaal gebeurt in de wereld. Spelenderwijs onderzoeken we wat er fout loopt en wat we daaraan kunnen doen.

3. Divers!

Iedereen is welkom, maakt niet uit waar je vandaan komt of hoe je er uit ziet. Diversiteit maakt onze vakanties immers interessant en kleurrijk!

4. Gezond!

Op kamp gaan is sporten en bewegen, in de frisse lucht. Even geen uitlaatgassen en fijnstof. Onze keukenploeg voorziet ook gezonde snacks en maaltijden, zodat je helemaal fris en opgeladen terugkomt.

5. Goedkoop!

Iedereen moet mee kunnen. Daarom houden we onze prijs zo laag mogelijk. Deze zomer ga je mee voor maar 125 euro. Lukt dat niet, dan zoeken we samen een sociaal tarief.

Waarom nog twijfelen? Ga vlug naar de site van de Pioniers en schrijf je in voor een spetterende week met de onovertroffen Pioniers!


1 reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.
  • Webredactie
    publiceerde deze pagina in Nieuws 2019-05-10 15:44:26 +0200

We hebben jouw steun nodig